Blogul „Hârlău625” 10 ani!


Acum 10 ani, mai precis la 19 martie 2009 am deschis acest blog. În acel an se aniversau 625 de ani de la atestarea documentară a Hârlăului.

Eram fascinat de istoria acestui târg domnesc care a fost reședință permanentă pentru unii domni ai Moldovei și pentru cei mai mulți o reședință temporară. La Curtea Domnească au dat hrisoave și urice 14 domni, păstrându-se 164 de documente.

În acești 10 ani am publicat 669 de articole, fiind citite de 370.414 persoane din țară și de pe toate continentele.

Articolele în marea majoritate tratează teme de istorie, cultură, evenimente culturale.

Ce-mi doresc în continuare? În primul rând să public articole cu subiecte similare, și dacă cineva va dori să continue acest blog sau să publice într-o carte articole de pe blog o ajut cu plăcere. Totuși îmi va veni greu să continui, având în vedere vârsta înaintată și problemele de sănătate.

Mai administrez o continuare a acestui blog:

https://harlau525tomul2.wordpress.com/

și un blog de etnografie și folclor deschis 03.03.2013 și care a fost citit de 233.396 de cititori:

https://harlauletnografie.wordpress.com/

Despre Hârlău mai scriu câte ceva pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/Miron51/

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Blogul „Hârlău625” 10 ani!

  1. Benone Porusniuc

    Va multumesc din suflet pentru tot efortul pe care-l faceți pentru a scoate la lumina trecutul atit de interesant al asezarii noastre si a acestei parti de țară !!Va sunt profund recunoscător si ma rog bunului Dumnezeu sa va țină sănătos si îndelungat in zile sa ne bucurați in continuare cu lucrările deosebit de interesante ,care cu atîta pasiune ,efort si profesionalism le elaborări!! Respect si recunostintă profundă domnule colonel!!